Welkom

Welkom bij DLC Zeeland

DLCzeeland is een jong bedrijf dat begonnen is uit hobby en de wil om iets zelfstandig te doen. Kleine constructiewerkzaamheden en klein plaatwerk is de standaard. Met name kisten en boxen voor de transportsector worden hier regelmatig gemaakt. Maar uitzonderlijk maatwerk is een uitdaging die niet opzij geschoven wordt, dus heeft u een bijzonder project, twijfel dan niet en neem contact op.

Het bedrijf is in april 2015 opgestart en wordt gerund door één persoon in een werkplaats aan huis waar de werkzaamheden plaatsvinden. Naast het maken van kisten kunnen we standaard modellen ook bestellen, zodat de klant in uitzonderlijke situaties snel geholpen kan worden. Mede door goede leveranciers en nauwe samenwerking hebben we een snelle reactietijd en hierdoor dus een snelle levering in de Benelux.

Constructie en plaatwerk is mogelijk met rvs, aluminium en staal. Ook heeft u de mogelijkheid om stukken aan te leveren en deze enkel te laten lassen of buigen. Hierbij kunt u ook denken aan productiewerk van kleine stukken.